Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Lisse Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Lisse

Wij verhelpen jouw riool verstopping

LISSE

Riool ontstoppen Lisse?

Riool ontstoppen Lisse? Wanneer een riool verstopt is kan je dit merken aan dat het toilet niet meer goed doortrekt of de wasbak niet meer goed leegloopt. De loodgieters van Ontstoppen Lisse hebben al jaren ervaring met het ontstoppen van een riool.

Heb jij vragen over een verstopping van je riool? Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met  0252 202 792 om jouw probleem te bespreken. Het team van Ontstoppen Lisse staat voor je klaar!

 

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Een verstopping is te herkennen aan een aantal kenmerken. Een gevolg van een verstopping in de rioleringsleidingen kan zijn: dat het water in de gootsteen gaat borrelen als je de wc doorspoelt, of dat het water helemaal niet meer wegloopt. Wanneer deze dingen gebeuren heb je waarschijnlijk te maken met een verstopping. Je doet er dus goed aan om ontstoppen Lisse er bij te halen.

Naast een verstopte riolering, kan ook alleen één specifieke afvoer verstopt zijn. Zo kan bijvoorbeeld het water in de gootsteen niet meer weglopen, of blijft het bad vol met water zijn. Vaak zijn etensresten, haren en zeepresten hier de oorzaak van. Dit vuil hoopt zich op in de afvoer of sifon. Hierdoor kunnen vervelende verstoppingen ontstaan. 

Om te zoeken waar de verstopping zit, kan je een aantal dingen doen. Een goede manier om de verstopping op te sporen, is in elke afsluiten een emmer water te gooien. Wanneer er een draaikolk ontstaat of het water gewoon doorloopt, is de afvoer niet verstopt. Wanneer het water langzaam of helemaal niet wegloopt, heb je te maken met een verstopping. In dit geval kun je het best contact opnemen met 0252 202 792 om uw situatie te bespreken.

Ontstoppen Lisse Logo
Loodgieter ontstoppen Lisse afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een riool ontstoppen door middel van een hogedrukreiniger kan een zeer krachtige en effectieve methode zijn. Dit brengt alleen wel risico’s met zich mee. Door de kracht van de hogedrukreiniger kan het riool beschadigd worden. Er zijn andere methodes die minder risico met zich meebrengen. Zo zou je het eerst kunnen proberen met een plopper, soda met water of een ontstoppingsveer. 

Wil je het toch met een hogedrukreiniger proberen, dan is het belangrijk dat je voorzichtig te werk gaat. 

Hoe gaat dat precies in zijn werk? Allereerst stop je de kop van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Vervolgens spuit je ongeveer 3 minuten de afvoer door.

Laat je dit liever door een ervaren specialist doen? Bel dan snel met Ontstoppen Lisse op 0252 202 792.

 

 

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een andere methode om een riool te ontstoppen is door dit te doen met een ontstoppingsveer. Deze methode is uitstekend geschikt wanneer er restafval is opgehoopt. De ontstoppingsveer is flexibel. Op deze manier kan hij makkelijk in de afvoer gedrukt worden. Wanneer de veer het afval bereikt heeft, moet je voorzichtig duwen, draaien en trekken. Wanneer dit gelukt is, is het belangrijk om de afvoerbuis nog een aantal keer door te spoelen. Er blijft namelijk wel afval achter na het gebruik van de veer. 

Na het gebruik van de veer is het aan te raden om de afvoerbuis te spoelen met soda in warm water. De soda zorgt ervoor dat ook de laatste aanslag wordt losgeweekt van de afvoerwanden in het riool. Dit zorgt ervoor dat ook het laatste beetje vuil wordt verwijderd uit de afvoer.

Lukt het niet? Of zoek je iemand die hier al jarenlange ervaring mee heeft? Dat begrijpen we. Bel ons via 0252 202 792.

Ontstoppen afvoer Lisse
Ontstoppingsdienst Lisse

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Een bekende en klassieke manier om een verstopt riool te ontstoppen is door gebruik maken van een plopper. Met de plopper ontstaat er druk in de riolering, die de verstopping loskrijgt. 

Hoe werkt dit precies? Druk de plopper op de afvoer en zorg ervoor dat de plopper de afvoer helemaal bedekt. Wanneer de plopper goed vast zit trek je er aantal keer aan. In sommige gevallen komt het afval niet gelijk los. Het is aan te raden om dit proces een aantal keer te herhalen.

Is het afval los gekomen? Spoel de afvoer daarna dan nog door met water. Ook hier raden wij aan soda te gebruiken. het effect van soda is namelijk dat de laatste resten echt goed losgeweekt worden. Hierdoor blijven er geen resten achter.

Hulp nodig met jouw klus? Bel dan vrijblijvend en kosteloos naar 0252 202 792.

 

 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Eerder hebben wij soda benoemd als hulpmiddel. Soda is op zichzelf al een goed middel om de verstopping tegen te gaan. Hieronder vertellen wij jou hoe je dit goed doet.

Als eerst schep je een lepeltje met soda in een bak met warm water. Zorg ervoor dat de soda wordt opgenomen in het warme water. Gooi vervolgens de bak met water in de afvoer. Het kan zijn dat de verstopping niet in één keer is verholpen. Daarom raden wij aan om dit een aantal keer te herhalen.

Soda is zeer effectief voor het ontstoppen van je gootsteen, wastafel of douchputje. Afvalresten van zeep of bijvoorbeeld haren zullen beter loslaten doordat soda een ontvettende werking heeft. 

Wilt het niet lukken? Dan kunt u altijd bellen met onze spoedservice Ontstoppen Lisse via 0252 202 792.

 

Ontstoppen Lisse Leiding
Riool ontstoppen Lisse graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Diverse winkels bieden vele ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren in een beschadiging aan de afvoer. De chemicaliën in deze producten kunnen namelijk een bijtende werking hebben, waardoor de binnenkant van de leidingen beschadigd kunnen worden.

Met het gebruik van deze ontstoppingsmiddelen vervuil je daarnaast ook onnodig het water dat in het hoofdriool terecht komt. Wij raden het af om deze producten te gebruiken.

Wil je de verstopping op een verantwoorde en professionele manier laten aanpakken? je kunt ons bellen op 0252 202 792.

 

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Lukt het niet om zelf het riool te ontstoppen? Schakel dan de hulp van onze loodgieters in. Onze ervaren loodgieters beschikken over een VCA-diploma en zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Daarnaast maken onze medewerkers gebruik van de juiste gereedschappen.

Maak een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat de verstopping verleden tijd wordt.

Bent u woonachtig in Lisse of omstreken? Dan zijn wij de juiste keuze voor al jouw verstoppingen.

Bel snel via 0252 202 792. De loodgieters van Ontstoppingsdienst Lisse helpen je graag!

 

Graven riool Lisse

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-lisse

WC verstopt

Een verstopte wc in Lisse? Onze ervaren specialisten van Ontstoppen Lisse staan voor u klaar. Binnen een uur verhelpen wij de verstopping. Maak snel een afspraak!

loodgieter-lisse-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Lisse

Is jouw gootsteen verstopt in Lisse? Ontstoppingsdienst Lisse is binnen no-time bij je met de juiste oplossing! Bel snel voor een afspraak!

loodgieter-in-lisse-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Lisse

Riool inspecteren in Lisse? Voorkom onverwachte verstoppingen en maak nu een afspraak! Wij verhelpen een beginnende verstopping op een effectieve manier.

loodgieter-lisse-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Lisse

Last van een verstopping in je riool? Wij komen zo snel mogelijk naar je toe. Bel gratis naar Ontstoppen Lisse om een afspraak te maken.

Loodgieter Lisse Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Is jouw doucheputje verstopt? Wij geven je advies en zorgen voor de beste oplossing. Bel gerust naar Ontstoppen Lisse.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Lisse

Onze ervaren loodgieters hebben de afgelopen jaren een hoop verstopte riolen gezien, WC’s ontstopt en kelders leeggepomt. Wij werken met een pomp die meer dan 6300 liter kan wegpompen. We kunnen je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Door onze ervaring zijn wij ervan overtuigd dat we jouw verstopping kunnen oplossen. Daarom biedt Ontstoppingsdienst Lisse volledige garantie op zijn werkzaamheden.

Om de juiste oplossing te bepalen kunt u gratis en vrijblijvend contact met ons opnemen via 0252 202 792.

Verstopping Lisse

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Lisse!

Riool Lisse

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Lisse Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij zijn super tevreden over de diensten van Ontstoppen Lisse. Vriendelijk personeel, uitstekende service en snel geholpen!

Jumbo Lisse

Ontstoppen Lisse heeft een aantal verschillende werkzaamheden uitgevoerd, waaronder het Ontstoppen van de wc's en doucheputjes. Wij zijn zeer tevreden over Ontstoppen Lisse! Super service!

FC Lisse

Zeer snelle service. binnen een uur waren ze klaar. Wij raden Ontstoppen Lisse aan!

Brandweer Kazerne Lisse

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0252 202 792

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Lisse

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Lisse